У трци за престижну светску награду

os mika alasЉиљана Лазаревић, учитељица у ОШ ,,Михаило Петровић Алас“ из Београда, ушла је у конкуренцију за престижну светску награду Јидан (Yidan) за 2021.

Реч је о награди коју додељује фондација коју је основао кинески интернет предузетник и филантроп Чарлс Чен Јидан (Charles Chen Yidan), а додељује се сваке године у две области – за истраживање у образовању и за развој у образовању (едукативни пројекти).

Учитељица Љиљана Лазаревић иза себе има велики број пројеката – међународних, националних, али и оних који су део свакодневних задатака у школи. Полазник, а затим и реализатор програма „Креативни рад са ученицима на превенцији злоупотребе психоактивних супстанци“ била је 2011/12. године, за шта је 2012. награђена на конкурсу Завода за унапређивање образовања и васпитања „Сазнали на нсеминару, применили у пракси“. Од пре неколико година, Љиљана је један од реализатора обуке за наставнике у оквиру нашег програма.

Више о томе
Креативни рад са ученицима на превенцији злоупотребе психоактивних супстанци
Teлeфoни: +381 11 2078643, + 381 11 2078655
E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Tvoje Znanje Menja Sve FB stranica
Израду странице: www.tvojeznanjemenjasve.zdravlje.org.rs је финансијски подржао Град Београд, Градска управа града Београда - Секретаријат за здравство