Признање „Звезда Београда 2018“ Градском заводу за програм „Креативни рад са ученицима на превенцији злоупотребе психоактивних супстанци“

звезда београда 2019На предлог Секретаријата за здравство и Канцеларије за младе Града Београда, Градски завод за јавно здравље, другу годину заредом добио је признање „Звезда Београда“, овог пута за реализацију едукативног програма „Креативни рад са ученицима на превенцији злоупотребе психоактивних супстанци“.

Свечана церемонија уручивања овог значајног признања свим овогодишњим добитницима, уприличена је 6. марта 2019. године у Старом двору.

Испред тима координатора и реализатора едукативног програма, награду је примила проф. др Душанка Матијевић, директорка Градског завода за јавно здравље Београд, а уручена јој је од стране градске секретарке за здравство, мр сц. мед. др Вере Дражић.

звезда београда 2019

звезда београда 2019

„Звезда Београда“, као признање за вредност препознату кроз интензивну реализацију програма „Креативни рад са ученицима на превенцији злоупотребе психоактивних супстанци“ у протеклој, 2018. години, заправо представља круну рада Градског завода у овој области која траје читаву деценију – од доношења Прве стратегије за борбу против злоупотребе дрога, давне 2009. године.

звезда београда 2019

Током десетогодишњег спровођења програма, његову посебну снагу су чинили стални сарадници Завода из сектора просвете који су, улажући несебично своје личне и професионалне капацитете и компетенције, давали огроман допринос афирмацији, промоцији и константном унапређивању програма. Управо због тога је присуство већине њих на церемонији доделе награда било посебна сатисфакција за тим Градског завода. Награђени програм је пример лепог и успешног трајања међусекторске сарадње, а признање „Звезда Београда“ представља потврду за то, као и подстицај да се та традиција и у будућности гаји и оплемењује.

звезда београда 2019

Више о програму можете погледати овде.

Креативни рад са ученицима на превенцији злоупотребе психоактивних супстанци
Teлeфoни: +381 11 2078643, + 381 11 2078655
E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Tvoje Znanje Menja Sve FB stranica
Израду странице: www.tvojeznanjemenjasve.zdravlje.org.rs је финансијски подржао Град Београд, Градска управа града Београда - Секретаријат за здравство