Најава новог циклуса семинара

ucenje o drogiСваки почетак школске године, време је када и наш програм улази у нови циклус, а то значи наставак дуге, лепе и успешне сарадње Градског завода за јавно здравље са сектором образовања.

И поред бројних изазова које школска 2021/2022. година носи са собом, Грaдски зaвoд зa jaвнo здрaвљe Бeoгрaд и ове године наставља дугогодишњу традицију када је реч о реализацији едукативног програма „Креативни рад са ученицима на превенцији злоупотребе психоактивних супстанци“.

Реализација програма и ове године се спроводи уз подршку Секретаријата за здравство Града Београда. Дводневни семинари за запослене наставнике и сараднике из београдских основних школа, биће организовани у Градском заводу за јавно здравље Београд, и то у следећа три термина:
  • 24-25. септембра 2021. године
  • 1-2. октобра 2021. године
  • 15-16. октобра 2021. године
Подсећамо да је програм је акредитован од стране Завода за унапређивање образовања и васпитања (ЗУОВ), и налази се у њиховом каталогу.

Имајући у виду тренутну епидемиолошку ситуацију, посебно напомињемо да ће обуке бити одржаване уз поштовање свих противепидемијских мера и актуелних препорука!

Градски завод за јавно здравље Београд са великим успехом координира, спроводи и прати реализацију овог програма у школама још од 2010. године. Обуку, од тада до данас, прошло је преко 500 просветних радника и сарадника, а његовим спровођењем у пракси је обухваћено око 8000 основаца из преко 110 београдских школа.

За успешно спровођење и добре резултате које је програм постизао током свих ових година, Градски завод за јавно здравље награђен је престижним признањем “Звезда Београда” за 2018. годину, које додељује Канцеларија за младе Града Београда најуспешнијим пројектима које је подржао град.

Креативни рад са ученицима на превенцији злоупотребе психоактивних супстанци
Teлeфoни: +381 11 2078643, + 381 11 2078655
E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Tvoje Znanje Menja Sve FB stranica
Израду странице: www.tvojeznanjemenjasve.zdravlje.org.rs је финансијски подржао Град Београд, Градска управа града Београда - Секретаријат за здравство