Сарадња са сектором просвете – најава старих и нових семинара

Почетак школске године асоцијација је за многе почетке и за стицање нових знања. То је и време када Градски завод за јавно здравље Београд сваке године обнавља, учвршћује, проширује и обогаћује лепу и успешну сарадњу са сектором образовања.

Овогодишња сезона семинара за просветне раднике и сараднике отвара се обуком за програм који се може похвалити традицијом постојања и успешне реализације дужом од једне деценије. То је едукативни програм „Креативни рад са ученицима на превенцији злоупотребе психоактивних супстанци“. Дводневна обука за овај програм, намењена запосленим наставницима и сарадницима из београдских основних школа, биће организована у термину 21 - 22. октобар 2022. године (петак - субота).

Поред овог надалеко познатог програма, за ову и наредне две школске године, Градски завод за јавно здравље Београд је акредитовао још два нова едукативна програма намењена просветним радницима и сарадницима. Први од њих је намењен учитељима, односно ученицима нижих разреда основних школа, а акредитован је под називом „Школа здравих навика“. Једнодневна обука за овај програм, за учитеље из београдских основних школа биће одржана у суботу, 29. октобра 2022. године.

Трећи програм под називом „Психоактивне супстанце и млади - борба емоција и знања“ као крајњу циљну популацију има ученике средњих школа. Сама обука је намењена њиховим професорима - разредним старешинама, наставницима обавезних и изборних предмета гимназија и средњих стручних школа, као и стручним сарадницима у школама и домовима ученика. Едукација за спровођење овог програма са ученицима, реализује се у виду једнодневног семинара и биће одржана у суботу 5. новембра 2022. године.

Сви наведени програми биће реализовани у просторијама Градског завода за јавно здравље Београд. Целокупна организација обука и праћење спровођења програма се одвија уз финансијску подршку Града Београда, Градске управе града Београда - Секретаријата за здравство.

Увид у детаљније информације у вези са свим наведеним програмима, можете добити у Каталогу Завода за унапређивање образовања и васпитања на следећим линковима:

https://zuov-katalog.rs/index.php?action=page/catalog/view&id=364

https://zuov-katalog.rs/index.php?action=page/catalog/view&id=340

https://zuov-katalog.rs/index.php?action=page/catalog/view&id=342Креативни рад са ученицима на превенцији злоупотребе психоактивних супстанци
Teлeфoни: +381 11 2078643, + 381 11 2078655
E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Tvoje Znanje Menja Sve FB stranica
Израду странице: www.tvojeznanjemenjasve.zdravlje.org.rs је финансијски подржао Град Београд, Градска управа града Београда - Секретаријат за здравство