У посети ОШ "Данило Киш"

U poseti OS Kis 1Прва овогодишња посета једној од школа са најдужом и најбогатијом традицијом у реализацији програма „Креативни рад са ученицима на превенцији злоупотребе психоактивних супстанци“, ОШ "Данило Киш" са Вождовца, реализована је у уторак, 9. маја. Ученици петог разреда са својом наставницом Миленом Богићевић, тога дана су, кроз радионицу која им је пружила атмосферу "пустињске авантуре", савладавали животно важна знања и вештине које се односе на вредности и значај тимског рада.

Дружење у "Кишу" поновили смо и 24. маја, овог пута са ученицима шестог разреда и њиховом разредном Љиљаном Симић. У овој фази реализације програма, теме постају озбиљније, а процес стицања знања се лагано захухтава и иде даље ка својој истраживачкој фази.

Дводневна обука за едукативни програм „Креативни рад са ученицима на превенцији злоупотребе психоактивних супстанци“ реализована је у Градском заводу за јавно здравље Београд 21-22. октобра 2022. године. Семинар је том приликом похађало 15 просветних радника и сарадника из 8 основних и једне музичке школе са територије Града Београда.
U poseti OS Kis 2
U poseti OS Kis 3
Креативни рад са ученицима на превенцији злоупотребе психоактивних супстанци
Teлeфoни: +381 11 2078643, + 381 11 2078655
E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Tvoje Znanje Menja Sve FB stranica
Израду странице: www.tvojeznanjemenjasve.zdravlje.org.rs је финансијски подржао Град Београд, Градска управа града Београда - Секретаријат за здравство